Leverans-Information

Fri frakt inom EU för order över 500 SEK (gäller ej foosball, carrom, crokinole, biljard och utomhusspel)

Leveranser i allmänhet tar 2-3 dagar. (Internationella leveranser kan ta något längre tid). Vi kommer i möjligaste mån leverera alla varor som du har beställt i samma leverans. Om det av någon anledning, ett objekt kan inte levereras av den beräknade leveransdatum, kommer vi att skicka din beställning på mer än en leverans. I det här fallet, kommer Gammon.Games, naturligtvis att täcka eventuella extra fraktkostnader.

Leveransalternativ

Om paketet är litet, kommer det att levereras direkt till din brevlåda. Större paket kommer att levereras till närmaste postkontor eller dess lokala representant. Beställningar kommer att levereras som postpaket eller brev / skrymmande brev.

Leveranser till en annan adress

Om du vill att din beställning ska levereras till en annan adress, ange leveransadressen i rätt fält.

Avhämtning av beställning i butiken

Om du valde "Fraktfritt - hämta i vår butik" som leveransmetod, kan du hämta dina varor i vår butik på Pipersgatan 26 i Stockholm, under butikens öppettider.

Transport

Gammon.Games är ansvarig i händelse av någon del är skadad eller förloras under transporten från oss till kunden. Som kund är du ansvarig om någon del är skadad eller förloras under transport när du återvänder den till oss. Om du får ett paket och ser att innehållet har skadats under transporten, vänligen meddela ditt postkontor eller dess lokala representant på en gång. I de fall de inte tar ansvar för den skadade paket, kontakta oss.

Gammon.Games

Pipersgatan 26 B

11228 Stockholm

SWEDEN

VAT: SE520613215001