Leverans-Information

Leveranser i allmänhet tar 2-3 dagar. (Internationella leveranser kan ta något längre tid). Vi kommer i möjligaste mån leverera alla varor som du har beställt i samma leverans. Om det av någon anledning, ett objekt kan inte levereras av den beräknade leveransdatum, kommer vi att skicka din beställning på mer än en leverans. I det här fallet, kommer Gammon.Games, naturligtvis att täcka eventuella extra fraktkostnader.

Leveransalternativ

Om paketet är litet, kommer det att levereras direkt till din brevlåda. Större paket kommer att levereras till närmaste postkontor eller dess lokala representant. Beställningar kommer att levereras som postpaket eller brev / skrymmande brev.

Leveranser till en annan adress

Om du vill att din beställning ska levereras till en annan adress, ange leveransadressen i rätt fält.

Avhämtning av beställning i butiken

Om du valde att hämta och betala varan i vår butik, kan du göra det under butikens öppettider. Tänk på att i butiken tar vi endast Swish-betalning eller kontant-betalning.

Transport

Gammon.Games är ansvarigt i händelse av att något föremål skadas eller försvinner under transporten från oss till kunden. Som kund är du ansvarig om någon vara skadas eller försvinner under transporten när du returnerar den till oss. Om du får ett paket och ser att paketet eller innehållet är skaddat, vänligen meddela ditt postkontor eller dess lokala representant omedelbart. Tänk på att kontrollera paketet undertligt när du tar emot det, eventuella fraktskador måste anmälas direkt till transportören direkt eftersom det är inte möjligt att reklamera fraktskada i efterhand. Vi tar ut 20 euro oavsett varans värde för att täcka våra hanteringskostnader vid ej hämtad paket. Paketet kan skickas igen om kunden önskar det, dock måste kunden betala fraktkostnader igen och hanteringskostnader på 20 euro. Om kunden inte vill att paketet ska skickas igen är han/hon skyldig att betala fraktkostnaden för den första försändelsen och hanteringskostnaden. Betalning sker genom fakturering till kund.

Gammon.Games